Aktivitetskalender 2019

Oversikten inneholder aktiviteter som er vedtatt av styret.

7. januar – Første trening etter juleferien

12. og 13. januar – Workshop for karatedommere 2019, obligatorisk
Sted: NKFs lokaler på Ullevål Stadion rom 2004 på fredag og søndag, og i Bjølsenhallen, Moldegata 1 på lørdag. Pris: gratis.
Bindende påmelding 4. januar. Mer informasjon:

12. og 13. januar – Kick off karate OL2020- 2019
Kampsporforbund Karate Seksjonen inviterer til en karatesamling i Oslo. Alle medlemmer i karate uavhengig av stilart ønskes velkommen til å delta på trening i kumite og kata.
Tid og sted:
Fredag 11. januar – Ullevål Stadion møterom 2004, kl. 18.00 – 21.00
Lørdag 12. januar – Bjølsenhallen, kl. 10.00 – 18.00 Kumite gruppe (Bjølsen Match) og Dommere/kata gruppe (Bjølsen Øvre)
Søndag 13. januar – Bjølsenhallen, kl. 10.00 – 14.00

9. februar – Midtnorsk cup 1/2019 – Molde Shito-ryu Karateklubb.
Sted: Træffhuset, rekneshallen
Startavgift: Kr 200 per klasse for barn og 250 kr per klasse for ungdom/voksen. Klubben vil bli fakturert samlet for stevnedeltakelsen, klubben sender derfor ut faktura til hver enkelt rett etter påmelding.
Påmeldingsfrist:  2. feb. kl 22.00. Bindende påmelding sendes på e-post til klubben, eller direkte til hovedtrener på trening. Avmelding etter fristen vil bli fakturert i sin helhet.
Dugnad: Eget skriv blir sendt ut og mer informasjon kommer.

Generell info om konkurranser nederst på aktivitetsplanen og mer informasjon om dette stevne finnes på Sportsdata.

27 februar og 1. mars er det vinterferie og ikke ordinær trening.

26. februar Vinterferie-trening
kl 10.00 for alle aldere og grader, strandgt. 13. Kafetur på Fole godt kl 11.30

15 – 16. mars – Norgesmesterskap, individuelt
Sted: Rykkinhallen, Bærum
Påmeldingsfrist: 22. februar
Startavgift: Individuelt: kr. 400,- pr utøver/klasse

Genrell info om konkurranser nederst på Aktivitetsplanen og mer informasjon om dette stevne finnes på Sportsdata.

16. mars – The Swedish kata trophy – Lidingö Karate Dojo
Plats: Eriksdalshallen, Ringvägen 70, Stockholm
Närmaste T-bana: Skanstull

17. mars – World Class Kataseminar med Mie Nakayama Sensei
Sted: Eriksdalshallen, Stockholm.
Pris: 800 svenske kroner
Påmelding og mer informasjon:

18., 19. og 20. mars – påfølgende treningstur til Stockholm, Svenska Inoue-Ha Shito-ryu Keishin-Ka
Trening hver dag i Minakami og Lidingö dojo. Nakayama Sensei blir igjen i Stockholm etter sitt kata seminar. Dette vil si at hun vil være tilstede under vanlig dojo trening og sikkert også undervise på mandag, tirsdag og onsdag. De utøverne som ønsker å reise arrangerer dette selv. Spør Sensei Trine om tips for reise og opphold.

11. april – Årsmøte
Sted:  Moldetorget
Kl. 17.00

15, 17, 19 og 22. april er det påskeferie og ikke ordinære treninger.

27. april – KarateKids oppvisning
Sted:  Molde Storsenter
Kl. 13.00

1. mai er en offentlig høytidsdag og det blir ingen trening.

5. mai – RiksMesterskap i Shito-ryu, Lidingö dojo
Sted:  Gångsätrahallen, Lidingö. Sverige
Startavgift: Kr 300 per klasse for ungdom/voksen. Kontant betaling på stevnet.

17. mai – Vi går i tog kl 16.00, oppstilling plass nr 7 nedenfor Molde VGS. Oppmøte kl 1545.

25. mai – Gradering og sommeravsluttning
Sted: Langmyra skole.
Kl. 10.30 – Oppmøte, registrering og betaling.
Kl. 11.00 – 12.30 Gradering for alle
Kl. 13.15 – 15.00 Sommeravsluttning for alle

7- 9. juni – Sommerleir på Sjövik folkhögskola, Sverige
Kl. 08.00 torsdag 7. juni – Avreise
Kl. 13.00 søndag 10. juni – Hjemreise
Påmeldingsavgift: 1500 kroner for barn opp til 15 år som trener(og medfølgende voksne) 1900 kroner for voksne som trener. Settes inn på klubbkonto för avreise og vi overfører samlet påmeldingsavgiften. Dette inkluderer mat, overnatting og trening i idylliske omgivelser.

Se link med bilder fra sommerleiren i fjor.

14. juni – KarateKids oppvisning
Sted:  Eidsvågsdagene

22. juni – KarateKids oppvisning
Sted:  AMFI Roseby
Kl. 13.00

Utfyllende informasjon om cup/stevner:
Klasseinndeling: yngre barn 7-10 år, eldre barn 11 år, ungdom 12 – 13 år, kadett 14 – 15 år, junior 16 -17 år, senior 18 år+. Det er vektklasser i kumite for utøvere 12 år og over.

Startkontingent: Kr 200 per klasse for barn og 250 kr per klasse for ungdom/voksen. Klubben vil bli fakturert samlet for stevnedeltakelsen, klubben sender derfor ut faktura til hver enkelt rett etter påmelding.
Påmeldingsfrist: Som regel fredagen en uke før stevnet. Send e-post med påmelding til klubben. Kampsportforbundet dobler startkontingenten ved påmelding etter fristen og startkontingent må betales i sin helhet ved avmelding etter påmeldingsfristen.

Påbudt utstyr i kumite: Legg og vrist beskytter, hansker, tannbeskytter, rødt/blått belte, vest for 12 år og i tillegg brystbeskytter for female utøver 12 år og over. Påbudt utstyr i kata: Rødt/blått belte.

Klubben ser helst at utøvere i klassen 11 år og over holder eget konkuranseutstyr. Klubben prøver å holde stort nok lager til å låne ut til utøvere i klassen 7- 10 år.

Draktkrav: Jakken skal dekke hoftene, men ikke lengre enn 3/4 ned på låret. Kun female utøvere kan ha hvit t-shorte på. Jakkens arm kan ikke være lengre enn ned til håndleddet og ikke kortere enn halve underarmen og kan ikke brettes opp. Buksen kan ikke være lengre enn til ankelbeinet og ikke kortere enn 2/3 av leggen og kan ikke brettes opp. Det er kun tillatt å bruke en enkel hårstikk.

Klubbene har ansvar for å stille med dommere på regionale stevner i Norge. Følgende gjelder:
1-4 utøvere: Ikke krav til at klubben stiller med dommer
5-14 utøvere: Klubben må stille med 1 dommer
15 utøvere, el. flere: Klubben må stille med 2 dommere

Dersom en klubb ikke stiller med dommer på stevnedagen uansett årsak, skal ingen utøvere nektes deltakelse på stevnet, men klubben ilegges et gebyr på kr. 1500,- pr. manglende dommer.

2018 Copyright © All rights reserved - Molde Shito-Ryu karateklubb