Begynne å trene

Nybegynnerkurs holdes normalt i september, og annonseres på hjemmesiden, på vår Facebook-side m.m. Klubben tilbyr gratis prøvetime for alle.
Du behøver ikke noe spesielt utstyr, bare lett treningstøy. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Velkommen til karatetrening sammen med oss!

Innmelding i klubben

Innmelding i klubben gjøres ved registrering i medlemsverktøyet til Norges Kampsportforbund.
Klikk her for en uforpliktende registrering.

Spør oss gjerne om registreringen på e-post moldekarate@gmail.com, på treningen eller se Ofte stilte spørsmål på NKF sine nettsider.

Treningsavgift og medlemskontingent

KarateKids – kroner 750,- i halvåret
Foreldre som trener på KarateKids – kroner 150,- i halvåret
Foreldre som trener på KarateKids – kroner 0,- (uten forsikring, uten gradering, på eget ansvar)
Ungdom og voksne – kroner 950,- i halvåret

Det gis 20% rabatt på laveste beløp for familiemedlem nummer 2, 3 etc.
For eksempel et barn og en forelder som trener på KarateKids blir kroner 750,- i halvåret.

Medlemskontingent til NKF er inkludert i kontigenten og utgjør kroner 150,- i halvåret.

Faktura sendes ut hvert halvår til alle aktive medlemmer. Støttemedlemmer betaler kroner 300 en gang ved faktura første halvår.

Treningsavgiften du betaler går blant annet til leie av treningslokaler, innkjøp av treningsutstyr, trenerutdanning, trenings- og sosiale arrangement og administrative utgifter.

Medlemskontingent inkluderer forsikring og medlemsskap hos Norges Kampsportforbund (NKF), og administrasjonskostnader for klubben. Betalt medlemskontigent innebærer at medlemmer kan delta på kurs og konkurranser avholdt i regi av NKF.  Medlemskontingent fastsettes på klubbens årsmøte.

Forsikring

Registrerte klubbmedlemmer under 13 år er forsikret gjennom Norges Idrettsforbund.
Registrerte klubbmedlemmer 13-75 år er forsikret gjennom Norges Kampsportforbunds (NKF) ulykkesforsikring via Sportscover.

Skadeforsikringspremien dekker skader/uhell oppstått under trening eller i konkurranser godkjent av NKF. Det er mulighet for individuell oppgradering. Les mer om forsikring på NKF sine sider.

Medlemsskap i NKF

Norges kampsportforbund er det offisielle og samlende organet for kampsport i Norge, og som medlem har du flere medlemsfordeler, blant annet medlemsverktøy med; personlig profil med innlogging, slik at hvert medlem selv kan oppdatere egen kontaktinfo, verve venner og familie, sjekke saldo, gradering, handle på webshop og ajourføre medlemsforsikring.

Utmelding

Dersom du ønsker å melde deg ut av klubben må dette gjøres skriftlig til klubbens e-post

2018 Copyright © All rights reserved - Molde Shito-Ryu karateklubb