Grasrotandel

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Molde Shito-Ryu Karateklubb.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil 7 prosent av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

— Hos kommisjonæren, skriv ut vervebrev med strekkode og ta med neste gang du spiller
— Mobilspill
— Norsk Tipping sine nettsider, tilknytt ditt kort, passord eller app
— SMS, send Grasrotandelen 914819644 til 2020

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no eller www.grasrotandelen.no

Takk for din støtte, og lykke til med dine spill!

2018 Copyright © All rights reserved - Molde Shito-Ryu karateklubb