Trenerteam

Trine1

Trine Mette Helset

Hovedtrener

2. Dan

KarateKids og ungdom/ voksne.

  ArneP

  Arne Peder Grøvdal

  Trener

  1. Dan

  Ungdom/ voksne

   Robert

   Robert Oshaug

   Trener

   1. Dan

   Ungdom/ voksne.

    thomas_g

    Thomas Grøvdal

    Trener

    1. Dan

    KarateKids og ungdom/ voksne.

     siv-1

     Siv Fjærestad

     Trener

     1. Dan

     KarateKids.

      Benjamin

      Benjamin Eriksen

      Trener

      1. Dan

      Ungdom/ voksne.

       NIF – Krav om politiattest for trenere og lagledere

       Norsk idrett skal være et trygt sted å være for alle. Idrettsstyret har derfor vedtatt at alle idrettslag plikter å innhente politiattest for personer som skal utføre oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige (under 18 år) eller mennesker med utviklingshemming. Les mer på Idrettsforbundet.no (samt om søknadsprosedyre og last ned vedlegg til søknad)

       NKF – Trenerutvikling

       Klubben har som mål at alle trenere skal ha gjennomført Trener 1 Del 1 som arrangeres av Norges Kampsportforbund (NKF). Trener 1 er for trenere som arbeider med barn, ungdom eller nybegynnergrupper. Les mer på Kampsport.no.

       Våre trenere har lang og bred erfaring som utøvere og som trenere i karate og andre idretter. Flere har også pedagogisk utdannelse og arbeider til daglig innen pedagogiske yrker

       Vi er flere trenere som har erfaring med konkurransekarate, både som utøvere og som trenere. Vi har derfor muligheter for å tilby god kvalitet til de som ønsker fokus på dette. Konkurransekarate er en liten del av karaten i sin helhet, men samtidig er det nokså sannsynlig at uten konkurranse, ville karate ha dødd ut i nyere tid.

       2018 Copyright © All rights reserved - Molde Shito-Ryu karateklubb

       Rull til toppen